Caută
Close this search box.

 „Vreau sa știu de ce” răspunde la întrebările dificile ale celor mici

Ce poți să-ți dorești mai mult decât să ai un copil curios, care pune întrebări, care vrea să afle totul despre toate? Cred că știu, ți-ai dori să ai la îndemână și răspunsuri la întrebările lui. Ajutorul pe care îl găsești în volumul „Vreau sa știu de ce” este în acest context, de neprețuit!

 „Vreau sa știu de ce” răspunde la întrebările dificile ale celor mici 1

Pentru că, da, întrebările celor mici te pot pune în dificultate, te pot bloca, oricâte cunoștințe ai avea și oricâtă imaginație și creativitate ai pune în joc pentru a crea analogii și explicații simple, pe înțelesul copiilor.

Pentru mine, o întrebare șoc a fost când copilul avea 3 ani și m-a întrebat cum se folosesc tampoanele interne. Nu pentru ce sunt, ci locul exact în care se pun când sunt folosite și cu ce scop. Despre cele externe ajunsese singur la concluzia ca sunt scutece pentru femei. La aceasta întrebare venită pe nepusă-masă m-am bâlbâit teribil, până la urmă cred ca am scăpat evitând, ceea ce nu-i recomandat.

Nu veți găsi în acest volum răspunsuri la astfel de întrebări. Cu aceasta categorie trebuie să vă luptați singuri, face parte din amuzamentul de a fi părinte, dar cu siguranță, veți primi ajutorul de care aveți nevoie pentru a discuta cu cei mici despre o mulțime de alte subiecte care îi preocupă.

Mini-volum de dezvoltare personală

 „Vreau sa știu de ce” răspunde la întrebările dificile ale celor mici 2Structurată ca o carte de dezvoltare personală, această „culegere” de întrebări adresată de cei mici celor mari, cu răspunsuri acoperitoare poate fi citită copiilor de către părinți, iar școlarii o pot lectura singuri pentru a afla răspunsuri la frământările lor.

Pornind de la întrebări care țin de propriul EU,  extinzând apoi de FAMILIE, RELAȚII SOCIALE și la MEDIUL DE VIAȚĂ, cartea le oferă celor mici răspunsuri pertinente, într-un limbaj accesibil.

Mi-au plăcut în mod deosebit răspunsurile oferite la întrebarile: „De ce există oameni răi”, „De ce unii copii nu sunt ca ceilalți”, „Este grav dacă parinții mei se ceartă uneori?”, „Parinții care au mai mulți copii îi iubesc pe toți la fel?”. Vă las să descopeirți răspunsurile alături de copiii vostri. Puteți comanda cartea aici: http://www.all.ro/vreau-sa-stiu-de-ce.html

V-o recomand cu drag; este un bun instrument de dezvoltare personală pentru copiii voștri! Să vă fie de folos!

Livia, de la 7 ARTE.

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole recente

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare