Caută
Close this search box.

Lucrari ale pictorului Adrian Ghenie in spatiul Kaleidoscope, unde tinem atelierele smARTkid cu scriitori!

Recunoastem, nu este pentru noi bucurie mai mare decat aceea cand ii vedem pe cei mici curiosi si interesati de arta. Iar la Kaeidoscope, gazda atelierelor smARTkid cu scriitori contemporani, tablouri mai mari sau mai mici, unele expuse pe pereti, altele doar sprijinite de ziduri sunt adesea magneti pentru smARTkids, care mai-mai ca isi lipesc nasucul de panze!

Lucrari ale pictorului Adrian Ghenie in spatiul Kaleidoscope, unde tinem atelierele smARTkid cu scriitori! 1 Lucrari ale pictorului Adrian Ghenie in spatiul Kaleidoscope, unde tinem atelierele smARTkid cu scriitori! 2

Veti intelege imediat cat de norocosi sunt cei mici si ce cadou minunat este pentru ei ca au ocazia sa stea la atelierele smARTkid, inconjurati de arta.

Spatiul Kaleidoscope este intesat de picturi ale celor mai mari pictori contemporani: Mircea Cantor, Adrian Ghenie, Ecaterina Vrana, Mircea Suciu, Ciprian Mureșan, Șerban Savu, Teodora Axente, Răzvan Boar, Maxim Liulca!

Lucrarile prezente la Kaleidoscope fac parte dintr-o colecție privată de artă contemporană, având ca numitor comun: notorietatea internatională, expunerea în cele mai importante instituții și muzee ale lumii, precum MoMa (New York), Tate (Londra), Stedelijk Museum (Amsterdam), Muzeul de Artă Modernă din San Francisco, Bienala de la Veneția, Centrul Georges Pompidou (Paris), prezența în galerii de prestigiu cum ar fi: Yvon Lambert, Pace, Plan B, David Nolan, Spazio A, Thaddaeus Ropac, Nicodim etc., includerea în colecții foarte importante (atât de stat cât și publice), tranzacționarea pe piața de artă internatională la cote foarte înalte, dar, mai ales, apartenența comună din punct de vedere cultural, istoric, geografic.

Lucrari ale pictorului Adrian Ghenie in spatiul Kaleidoscope, unde tinem atelierele smARTkid cu scriitori! 3

Deschiderea oficiala a galeriei KALEIDOSCOPE

Vineri, 3 noiembrie 2017, în intervalul 19:00 – 21:00 va avea loc deschiderea oficială a galeriei de artă KALEIDOSCOPE in care ne-am jucat si am invatat pe parcursul proiectului `10 scriitori contemporani citesc pentru smARTkid` și vernisajul expoziției MORPHOGENETIC FIELDS, care cuprinde lucrarile artistilor contemporani: Mircea Cantor, Adrian Ghenie, Ecaterina Vrana, Mircea Suciu, Ciprian Mureșan, Șerban Savu, Teodora Axente, Răzvan Boar, Maxim Liulca.

Kaleidoscope, gazda smARTkid in proiectul `10scriitori contemporani citesc pentru smARTkid` este un nou spațiu cultural dedicate artelor moderne și contemporane, proiectelor în domeniul cultural, care își propune să fie atât o platformă de susținere a tinerilor artiști aflați la început de carieră, dar și a celor deja consacrați pe plan național și internațional.

Parteneri institutionali: Institutul Cultural Român
Parteneri media: Observatorul Cultural, Artindex
Perioada: 3 noiembrie – 3 decembrie 2017
Program de vizitare: Luni – Vineri: 12.00 – 19.00/ Sâ – Du: 14.00 – 19.00
Adresă: Blvd. Mărăști, nr. 35, parter, sector 1, București

 

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole recente

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare