Caută
Close this search box.

Fii voluntar

Vino alături de noi!

Cultura, așa cum o înțelegm noi, la 7 ARTE, este o modalitate excelentă de a conecta oamenii și de a înțelege diversitatea. Ca voluntar în proiecte 7 ARTE participi la implementarea unor idei creative care promovează artiștii, scriitorii și produsele culturale către publicuri diverse, de aceea îți vei exersa din plin curiozitatea, implicarea, autenticitatea și respectul față de ceilalți.
Vei explora alături de noi ecosistemul creativ autohton, cu toate avantajele pe care le oferă această experiență care implică să colaborezi cu scriitori, fotografi, graficieni, artiști contemporani, precum și cu branduri culturale autohtone.

Sigur că fiind voluntar la 7 ARTE îți poți dezvolta abilitățile de comunicare, de leadership și de organizare, poți influența pozitiv viețile altora și, în același timp, să-ți îmbogățești propria experiență de viață. Dar uneori, să fii alături de 7 ARTE poate însemna să aranjăm împreună scaunele la un eveniment, să lipim afișe, să facem curierat cu promoționale care trebuie să ajungă la influenceri, ori să salvezi situația, când toți ceilalți sunt copleșiți de alte taskuri și să zici:  „aduc eu cărtile de la tipografie”. Vei face parte dintr-o echipa isteață, veselă și bine intenționată, care nu caută perfecțiunea ci satisfacția venită dintr-o muncă făcută cu sens.  O echipă în care toți ne susținem unii pe alții, în care orice criză și orice problemă are o rezolvare și devine o oportunitate de creștere personală (și a organizației), în care toți suntem egali pentru că de contribuția fiecăruia depinde succesul inițiativelor noastre.

Vrei să fii voluntar 7 ARTE?

Completează formularul de mai jos și spune-ne de ce dorești să te alături echipei noastre 🙂