Caută
Close this search box.

Vara asta, cauta PERICOL!

La ce te gandesti cand spun “Pericol”? La multe lucuri, dar cu singuranta, nu ai ghici ca in spatele acestei porecle se afla un baietelVara asta, cauta PERICOL! 1 tare mandru de felul in care I se spune. Cum e Pericol? Asa cum orice tocilar ar visa sa fie! Un razvratit, un obraznic, un lider, un inteligent emotional, un manipulator, pana la urma, nu chiar asa periculos pe cat il anunta porecla. Iar aventurile prin care trece, bine manuit de autoarea cartii, sunt amuzante si dramatice totodata, incat citesti volumul cu sufletul la gura si zambetul intins pe fata.

Ca sa sa fim si mai convingatori, iata ce spune despre volum Radu Paraschivescu, exact pe coperta:

„O carte in care intorsaturile de situatie sunt viraje in toata regula. O carte din care se degaja prospetime, spirit de aventura, umor navalnic si multa, multa istețime. O carte la care razi, te minunezi si aplauzi. Vraja funcţioneaza: esti in Pericol, dar nu te simti in pericol.“ – Radu Paraschivescu.

Deci nu rata momentul, vara asta cunoaste-l pe Pericol! Volumul este potrivit copiilor de la 9 la 13 ani, credem noi.

Cat despre autoarea volumului,  va spunem sincer, judecand-o dupa carte, pare smARTparent. Se numeste Raluca Poenaru, a studiat limbi străine la Universitatea Bucureşti, lucreaza în IT şi a vrut dintotdeauna să scrie o carte. I se mai intampla să ofere copiilor, la cina, din lipsa de altceva, ingheţată…

Va promitem, incercam sa gasim un moment prielnic sa o aducem la atelierele de lectura smARTkid!

Pana atunci, participati la concursul nostru, si castigati volumul: https://facebook.com/atelieresmartkid/posts/1874816585873396

Va premiem prin tragere la sorti si anuntam castigatorul la finalul lunii iulie.!

Lectura placuta, este smART sa citesti!

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Un răspuns

  1. Radu este foarte incantat de titlu… Pericol ii spunem acasa…la cate nazdravanii face!!! Isi doreste cartea ca sa i-o citeasca sora lui, Carina!

Articole recente

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare