Caută
Close this search box.

SmARTkid, Olguta c’est toi!

SmARTkid, Olguta c’est toi! 1Daca esti o preadolescenta smART, atunci vei zice precum Gustave Flaubert (vei afla tu candva, cand vei citi ceva literatura universala, sau haide, da chiar acum un seach dupa numele acesta!), Olguta c’est moi!

Adica, o puștoaică de 12 ani, isteață si dezghetata. Interesant este ca nu are prea multi prieteni, iar la situatia aceasta nu contribuie doar personalitatea ei directa si mintea brici (chiar de geniu, potrivit unei Comisii de la Ministerul Educatiei), ci si situatia deloc roz din familia ei: tatal plecat la munca in strainatate si o mamăafoarte bolnava.

Nu-ti imagina ca ai in fata vreo lectura care te impinge in depresie, din contra! Olguta, alaturi de Farid, un bull terrierul hipster, cu eșarfa roaie si ochelari rotunzi, ne poarta intr-o aventura de zile mari, care incepe intr-un hotel de lux si se continua cu garzi de corp, bunic miliardar, urmariri ca in filme, rude necunoscute si prietenia cu un orfan salvat de pe strazi de o matusa de milioane.

Ca oricine, Olguta e si simpatica si antipatica, are parti bune si parti mai putin bune, dar alaturi de ea ai sansa sa inveti multe, sa-ti pui probleme, sa iti imaginezi solutii, deci este o lectura care iti misca si mintea si sufletul. Il felicitam pe autorul Alex Moldovan, e super! Iar ilustratiile sunt foarte simpatico si iti dau liberatatea sa le colorezi daca ai chef de putina relaxare.

Daca vrei sa castigi volumul, participa aici la concurs!

Este smART sa citesti!

 

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Un răspuns

Articole recente

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare