Iti trimiti copilul la cursuri de lectura, storytelling, scriere creativa, dar cum reactionezi tu la o provocare ca aceasta de mai jos?

Povesteste in 3-4 paragrafe o intamplare de ieri, folosind naratiunea in sens cronologic. Ai la dispozitie 5 minute. Iti arunc acest cartof fierbinte, dupa ce l-am tinut si eu in plame, la cursul MasterClass – Storytelling, cu Cristina Bazavan, organizat de PARENTING ADS.

Am scris textul pe mobil, intr-un mail pe care mi l-am trimis, ca atare i-am dat acum copy-paste din inbox.

Iata-l:

Eram la metrou si aveam o ameteala usoara. Imi simteam muschii moi iar scarile care se intindeau inaintea mea pareau infinite, mai ceva ca nesfarsitul lui Brancusi. Imi doream doar sa ajung acasa, sa imi arunc geanta la usa si apoi sa dorm, eventual imbracata. Am urcat fiecare treapta cu efort, dar pe strada, in mod neasteptat, mi-am mai revenit.

Cand in sfarsit am ajuns si am aruncat geanta asa cum imi imaginasem, fiul meu cel mic a aparut de niciunde si mi-a cuprins strans picioarele.

“Te iubesc cat 40 de planete, 2 gaini si 3 sniperi”.

Dupa declaratia aceasta in stilul sarea-n bucate, toata oboseala s-a transformat in liniste. Parca era linistea verii care se topeste in toamna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *