Caută
Close this search box.

Alege smart. Nici la zoo, nici la circ….dar cumva, la amandoua

Alege smart. Nici la zoo, nici la circ….dar cumva, la amandoua 1Sa ne intelegem, circul l-ar putea face smARTkid  din entuziasm pentru animale si pentru joaca in natura. Daca vrei un weekend verde, nici in parc, dar nici la munte, atunci poti alege Ferma Animalelor pe care ti-o recomandam cu drag.

Gradinitele private au descoperit demult ferma, iar noi, cei din echipa smARTkid de la 7 ARTE stim despre ea de la copiii nostri care au fost de mai multe ori aici, cu colegii lor.

Ferma Animalelor este prima fermă–parc de animale domestice din tara, gandita special pentru copii. Este deschisa din 2009 chiar lângă Ferma de Lapte din orașul Pantelimon, județul Ilfov. Special amenajata  pentru copii pe o suprafață de peste 40.000 mp, unde cei mici se pot apropia în mod firesc de animalele domestice, prezinta o multime de avantaje:

  • Este aproape de oraș (doar 12 km depărtare de Piața Universității), deci poți ajunge ușor la ea, dar este totuși și suficient de „la țară” încât să reprezinte o adevărată escapadă în natură
  • Poti sta in ferma pana seara
  • Are un restaurant unde poti mânca ceva bun (deschis în weekend-uri și sărbători legale)
  • Are un magazin unde poti gasi carti si jucarii pentru copii
  • Poti cumpara lapte si produse lactate proaspete, provenite de la Fabricuta de lapte de langa Ferma Animalelor

Calareste un ponei

Labirintul prin porumbi, tiroliana, locul de joaca cu trambulina, aniamalele de tot felul bine ingrijite si foarte curate, sunt bucurii reale pentru orice copil care ajunge in Ferma Animalelor. Dar plimbarea cu poneiul este cu adevarat  o dorinta implinita pentru cei mici.Alege smart. Nici la zoo, nici la circ….dar cumva, la amandoua 2

Este bine de stiut ca la Ferma Animalelor poti organiza petreceri pentru copii si evenimente speciale, spatiul, de fapt spatiile, pentru ca sunt mai multe, iti permit sa fii creativ, deci sky is the limit. Pentru orice idee de petrecere sau eveniment, vei primi consiliere si sustinere din partea echipei de la Ferma, astfel incat sa fii pe deplin multumit.

Viata noua a unui hambar vechi

Un fost hambar de grane este acum o cladire multifuncțională: intrare, magazin, restaurant, spatiu pentru evenimente cu tot ce trebuie: încălzire, aer condiționat, toalete moderne si curate, acces persoane cu dizabilități, wi-fi, căi de evacuare în caz de incendiu, etc.

Ideea de a reduce la viață această construcție a fost a Fermei Aniamelor, dar a prins viata intr-o echipa foarte creative si competenta, caci s-a lucrat cu Oopy Arhitectura si Moka Studio Design. Ideea  a fost premiată cu locul I la sectiunea „Restaurare, conversie și regenerare urbană”  la Architecture Conference&Expo 2016 și a fost selectată pe lista scurtă la Romanian Building Awards .

Descropera si tu Ferma Animalelor, aici http://fermaanimalelor.ro/ si apoi mergi neaparat sa vezi cele mai simpatice animale si cea mai verde iarba pe care o poti simti cu talpile goale.

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole recente

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare