Sunt multe moduri de a invata, cu avantaje si dezavantaje. Al meu nu este tocmai independent pentru ca nu sunt autodidact, invat din intractiune, charisma unor oameni este pentru mine cel mai eficient facilitator pentru cunoastere. Asa a fost dintotdeauna, inca de cand eram mica. Probabil ca din acest motiv n-am fost niciodata “buna” la o materie unde nu mi-a placut profesorul. Iar acolo unde profesorul a fost extraordinar, mi-am depasit rand pe rand limitele.

Cu nostalgia aceasta a invatatului care comprima nu doar informatie, ci si emotie, traiesc si acum cand imi lansez singura provocari din nevoia simpla de a creste pe interior sustenabil, complet, asumat.

Ultima “provocare”? Cursul de Storytelling organizat de PARENTING ADS, sustinut de Cristina Bazavan. Pentru ca…DA, trainerii 7 ARTE aleg sa fie conectati, sa-si faca permanent update-uri, sa arunce un ochi in tara si unul afara pentru a veni relaxati in fata copiilor vostri, chiar daca acestia au, in majoritatea cazurilor, sub 12 ani.

Va spun un singur lucru. Expresivitatea copiilor vostri, naturalul exprimarii, frumusetea cu care selecteaza din real nimicuri care par irelevante dar sunt pline de sens, sunt atat de pretioase! Adultii nu reusesc sa mai ajunga acolo!

Mi-a fost greu si aproape rusine sa scriu avand in minte bijuteriile spuse de copiii vostri la ateliere. Prin comparatie, totul pare, si chiar este banal! Am plecat de la curs multumita (Bazavan este fatastica!), dar in acelasi timp obosita, incarcata, cu senzatia ca, cel mai bine ar fi ca pe copiii care vin la smARTkid sa-i invatam un singur lucru: sa nu piarda ceea ce stiu deja!

Vrei sa stii ce a scris trainerul 7 ARTE la curs? Intra aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *