Caută
Close this search box.

O saptamana de povesti cu Dana Nălbaru. Lansare de carte Șapte povești de noapte bună la Opera Comică pentru Copii

O saptamana de povesti cu Dana Nălbaru. Lansare de carte Șapte povești de noapte bună la Opera Comică pentru Copii 1Vino la o întâlnire speciala cu Dana Nălbaru și o lansare de carte …de poveste, sâmbătă, 14 decembrie, ora 12.30, in salonul Mozart al Operei Comice pentru Copii.

Într-un decor de iarnă, cu brad și Moș Crăciun, citim, povestim, ne jucăm și râdem împreună.

Șapte povești de noapte bună, de Dana Nălbaru, păstrează viu universal magic al copilăriei.

Cei mici se vor oglindi în istoriile amuzante și suprinzătoare, scrise cu multă empatie şi pline de tot farmecul copilăriei, iar poneiul Uşurel, Zâna Crinilor sau leul Leon le vor rămâne multă vreme prietenii cei mai buni.

Vocea caldă pe care o știm cu toții cântând sau citindu-le copiilor poveşti ne dezvăluie acum o povestitoare plină de farmec. Poveştile de noapte-bună ale Danei Nălbaru au un aer de basm plin de magia ascunsă a lumii de azi și sunt companionii perfecți pentru momentele când părinții pot împărtăși plăcerea lecturii cu copiii lor.

Din inimă am inventat poveștile pentru copiii mei și le dăruiesc acum tuturor celor care vor și cred într-o lume mai bună. Sunt povești educative, care îi pot ajuta atât pe copii cât și pe părinți, spune Dana Nălbaru

Cunoscuta cântăreață și compozitoare și-a dedicat ultimii ani unor proiecte creative atât pentru copii, cât și pentru părinții: melodii și cântece pentru copii, aplicații de muzică și povești pentru cei mici, conferințe și muzică pentru adulți.

Dana Nălbaru a lansat în 2018 și proiectul „Redescoperă iubirea”, un proiect de conștientizare despre nevoia oamenilor de a-și căuta și redescoperi puterea interioară. Conferințele „Redescoperă iubirea”, muzica pe care a compus-o și a produs-o în ultimii ani, albumul de muzică pentru copii Bucurii pentru copii – Cântece de iarnă, poveștile lansate acum, totul pornește de la motto-ul ei – iubirea este cea mai importantă, iar dragostea vindecă totul.

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole recente

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare