Caută
Close this search box.

La sugestia voastra, va propunem LUNA SMARTPARENT!

Stim ca si tie, smARTparent iti place la noi, la smARTkid, nu doar copiilor tai. Si probabil se intampla asa si pentru ca tinem cont de mesajele pe care ni le trimiteti dupa fiecare atelier. Unul dintre ele a fost sa implicam si parintii in activitati. Iar noi ne-am zis sa mergem mai departe de atat, pentru ca noi, cei de la 7 ARTE,  cand ne asumam un lucru, ni-l asumam pana la capat (asa sunt  ONG-istii…) Prin urmare, iata propunerea noastra pentru voi:

LUNA SMARTPARENT!

La sugestia voastra, va propunem LUNA SMARTPARENT! 1

…In care 4 dintre voi veti avea oportunitatea sa sustineti atelierele smARTkid, cu suportul nostru discret. Concret, te vom ajuta sa conturezi activitatile, vom face toate achizitiile de care va fi nevoie, vom face reclama atelierului in social media, te vom transforma in ambasador al proiectului nostru, cu propriul tau afis /banner si, in general, iti propunem sa ai incredere in noi pentru ca nu te vom lasa la greu.

Ce trebuie sa faci? Sa ne trimiti un mail la liviarosca at gmail.com in care „sa te propui” si vom discuta despre toate detaliile.

Asadar, propunerea pe care ti-o facem dovedeste 2 lucruri:

  1. Si noi avem incredere in tine, asa cum si tu ai incredere in noi atunci cand iti aduci copilul la ateliere. Esti parte din echipa noastra si te vom trata ca atare :).
  2. Credem ca esti cel mai bun ambasador al nostru si ca vei fi deschis sa oferi din ceea ce esti si ceea ce stii, asa cum facem si noi la atelierele smARTkid.

Ca sa-ti putem preda stafeta, asteptam un semn pe email: liviarosca @ gmail.com

Te astept sa fim smART impreuna.

Cu drag,

Livia, de la  7 ARTE.

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole recente

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare