Caută
Close this search box.

Martie. Luna fetelor smart din cartile pentru copii

Printese, vrajitoare, copile poznase sau fete reale devenite de poveste vor fi cap de afis pentru atelierele de lectura smARTkid de la Librarium din Teatrul National, pe intreaga durata a lunii martie.

Avem intalnire cu aceste personaje feminine din carti, toate extraordinare, in fiecare sambata a lunii martie, de la ora 17.00. Dam startul pe 2 martie!

Atelierele sunt destinate categoriei de varsta 4-8 ani. La fiecare atelier vom aduce in discutie alta carte dintre cele selectate:

  • Pippi Sosetica – ed. Arthur
  • Mika Vrajitoare – ed. Univers Enciclopedic
  • Povesti de seara pentru fete rebele – ed. Litera
  • Femei in stiinta – ed.Nemi

Acestei serii de 4 ateliere se va adauga un workshop inca si mai special, dedicat Reginei Maria, invitata speciala, Mihaela Simina- istoric si autor al mai multor volume despre regalitate.

Inscrierea la atelierele de lectura smARTkid se face printr-un mesaj la inscrierismartkid@gmail.com si este obligatorie. Doar in acest fel putem pregati materialele necesare tuturor copiilor prezenti la atelier.

Proiectul initiat de Asociatia 7 ARTE are un dublu scop: promovarea lecturii dar si a diversitatii si tolerantei, pornind de la exemplele personajelor feminine pe care cele mai populare carti pentru copii le ofera.

Atelierele smARTkid sunt cadrul in care copiii traiesc experienta lecturii la 360 grade. Acestea ofera un suport solid pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, dar si pentru dezvoltarea globala a copiilor.

Asociatia 7 ARTE organizeaza din 2015 ateliere de lectura pentru copii si adolescenti. Suntem mandri de faptul ca atelierele de lectura smARTkid cu scriitori contemporani organizate de Asociatia 7 ARTE au fost prima initiativa din piata care a propus acest concept, replicat acum si de alte organizatii, in beneficiul copiilor.

In cadrul atelierelor smARTkid cu scriitori contemporani, organizate anual de Asociatie, cei mai renumiti scriitori contemporani citesc copiilor, le raspund la intrebari si le transfera celor mici cate un pic, sau mai mult, din personalitea lor.

Pentru detalii despre oferta de ateliere vizitati rubrica noastra speciala din site.

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole recente

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare