Caută
Close this search box.

Interviu cu scriitorul Florin Bican, Scoala altfel 2020 #Asociatia 7 ARTE #smARTkid

50 / 100

„Exista iesire din orice labirint”, „cele mai nerezonabile persoane devin un pic mai rezonabile dupa ce discuti cu ele” si multe altele lucruri, care ajuta la descoperirea de sine, vei afla de la scriitorul Florin Bican, care ne-a acordat in exclusivitate, un interviu foarte simpatic, pentru Scoala altfel, 2020.

Ajutat de 7 ARTE, scriitorul Florin Bican a raspuns curiozitatii elevilor din calsa a V-a C, de la Scoala 56 din Bucuresti, dar cum toti copiii smART au de invatat ascultandu-l, facem public interviul si aici, de aceea, mai jos sunt links directe catre cele doua parti ale interviului.

Povestea interviului este o dovada vie ca atunci cand ai alaturi pe cine trebuie, si faci lucrurile cu drag, reusesti. Iata de ce!

In urma cu 3 saptamani copiii din clasa a V-a au studiat la scoala „Tezeu si Minotaurul” de Florin Bican. Apoi au avut o tema creativa: sa-si imagineze un dialog cu un personaj din mitologia greaca. Unul dintre copiii smART, inspirat de tema pe care o primise a spus „Eu as vrea sa stiu ce dialog ar avea autorul Florin Bican cu Minotaurul. Si daca i-ar fi mila de el cand i-ar spune cum este sa traiesti fiind nevoit sa omori oameni”. Asa a incoltit ideea unei intlniri live, cu scriitorul Florin Bican in care copiii sa-i adreseaze intrebari. Exista si o „problema” de rezolvat. Scriitorul este la Cluj, deci ne-am repliat sa realizam un interviu video. O retea intreaga de oameni au ajutat intr-un fel sau altul ca interviul sa aiba loc.

Le multumim tuturor, in ordinea cronologica a interventiei lor pozitive:

  • Lui Andrei , elev la Scoala 56 care a avut ideea interviului video
  • Scriitorului Florin Bican, care si-a dorit sa se implice
  • Dianei Petrut,  PR-ul plin de suflet de la Librariile Carturesti din Bucuresti care gaseste intotdeauna solutii
  • Denisiei Susanu, coordonator PR & evenimente,  Cărturești Cluj, care a facut posibila filmarea la Cluj.

Suntem mandri ca va avem alaturi! Sunteti reteaua noastra smART cu ajutorul careia putem face schimbari mici, dar durabile si suntem recunoscatori pentru tot ce oferiti!

Fiti smART, vizionare placuta!

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole recente

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare