Caută
Close this search box.

Evenimentele 7 ARTE pot fi afectate de restrictiile impuse pentru limitarea infectiei cu noul coronavirus

Evenimentele 7 ARTE si smARTkid, programate pentru luna martie pot fi afectate de restrictiile impuse de limitarea infectiei cu noul coronavirus.

Va rugam să urmariţi update-uri legate de evenimente organizate de 7 ARTE in perioada considerata de risc in privinta transmiterii coronavirusului, pe paginile noastre de social media: facebook si instagram.

Reproducem mai jos informatiile din comunicatul de  presa trimis spre publicare in data de 8 martie 2020 de Grupul de Comunicare Strategica din cadrul Ministerului Sănătăţii:

„Începând de astăzi, 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1.000 de persoane.

Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.

De asemenea, evenimentele la care este estimată participarea unui număr mai mic de persoane pot fi organizate doar după obținerea aprobării de la direcțiile de sănătate publică locale.
Acceptul sau refuzul organizării va fi transmis în baza unei analize care ține cont de natura evenimentului, grupa de vârstă a participanților, modalitatea în care participanții ajung la eveniment și durata deplasării către eveniment, dacă există posibilitatea ca la eveniment să participe persoane pentru care există posibilitatea să fi fost în zone de risc sau să fi intrat în contact cu persoane contaminate.

Această decizie este valabilă până la data de 31 martie 2020 pe întreg teritoriul național al României și există posibilitatea prelungirii ei, în funcție de evoluția situației”, seprecizează în comunicatul oficial al Ministerului Sănătăţii.

Vom reveni cu informatii legate de fiecare eveniment in parte pe canalele noastre de social media. Precizam ca vom aplica intocmai masurile de siguranta impuse pentru limitarea infectiilor si ca ne vom informa riguros legat de conditiile optime pentru organizarea evenimentelor in aceasta perioadă.

Echipa 7 ARTE.

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole recente

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare