Caută
Close this search box.

Claudia Lazar, trainer smART: Educația nonformală contează ENORM: deschide mintea și sufletul, creeaza încredere și stimă de sine.

Atelierele smARTkid sunt ateliere cu personalitate, sunt utile si au energia buna pe care toti cei care ne-au cunoscut o simt.. Toate acestea au o explicatie: echipa smARTkid de la 7 ARTE este una cu un suflet in care incapeti toti, cu tot cu familiile voastre. Astazi, Claudia Groza Lazar, profesor, doctor in biologie, scriitor de carti pentru copii si trainer smARTkid inca de la primul atelier, din 2015.

 Descrie-te în trei cuvinte 🙂

Optimistă, ambițioasă, puternică.

Ce te-a determinat să devii trainer smARTkid?

Iubirea pentru copii, pasiunea pentru lectură și încrederea în ateliere. Faptul ca aici, in echipa smARTkid de la 7 ARTE găseam deschidere și susținere.

Cât de mult contează educația nonformală pentru dezvoltarea copiilor?

Educația nonformală contează ENORM: deschide mintea și sufletul, creeaza încredere și stimă de sine.

Cum este colaborarea cu scriitorii/copiii/părinții?

Colaborareaceste minunată, fructoasă și creativă. Învățăm unii de la alții.

Claudia Lazar, trainer smART: Educația nonformală contează ENORM: deschide mintea și sufletul, creeaza încredere și stimă de sine. 1Cea mai frumoasă amintire de la atelierele SmARTkid?

Am atât de multe amintiri, încât îmi este greu să aleg. Dar mă opresc la plăcerea și dedicarea fiicei mele de numai 2 ani și 3 luni de a desena la atelierul cu Ciprian Măceșaru.

 Amintirea preferată din copilărie?

Îmi amintesc cu drag fiecare aniversare, fiecare Crăciun, fiecare sărbătoare în care primeam cărți, apoi mă afundam în fotoliul mare și citeam pe nerăsuflate.

Cum definești un copil smART?

Un copil smart este vesel, descurcăreț, spontan, creativ, original.

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole recente

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare