Caută
Close this search box.

Campanie 7 ARTE. Fii ambasador smART al lecturii! Scriitori si carti in sate 2019 #AFCN

Esti elev si ai intre 6 si 13 ani? Fii ambasador smART al lecturii!

Scrie o recomandare scurta pentru o carte pe care ai citit-o anul acesta si noi o vom publica intr-o brosura 7 ARTE care va ajunge in bibliotecile din sate. Vei primi si tu 3 exemplare din brosura, plus un volum foarte cool din biblioteca smARTkid, oferit de Editura Nemira. In acest fel vei fi parte din proiectul `Scriitori si carti in sate`, prin care 7 ARTE duce in satele valcene peste 200 de volume destinate comunitatilor si, de asemenea,  scriitori contemporani care vor citi copiilor.

Tine cont de faptul ca vor fi selectate doar 20 de recomandari, si implicit, doar 20 de ambasadori ai lecturii. Criteriul principal este ordinea trimiterii recomandarilor pe adresa liviarosca @ gmail.com.

Recomandarile de lectura scrise de voi si adunate in brosura, vor ajunge in bibliotecile din comunitatile rurale si in acest fel ii veti ajuta pe copii sa isi aleaga lecturile.

Detaliile pe care trebuie sa le stii pentru a deveni ambasador smART al lecturii sunt aici:

Daca ai intre 6 si 13 ani, scrie o recomandare de lectura (maximum 3000 de semne in word, sau un program echivalent de editare text, caractere de 12, cu diacritice) pentru o carte pe care ai citit-o anul acesta. Trimite-ne si o poza portret a ta, pe care sa o publicam impreuna cu recomandarea pe blogul 7 ARTE si in brosura care va ajunge in bibliotecile din sate. Vei avea parte de propriu tau banner de ambasador, precum cel de mai jos. Trimitandu-ne fotografia, ne oferi implicitsi dreptul de a -ti folosi numele si imaginea.

Campanie 7 ARTE. Fii ambasador smART al lecturii! Scriitori si carti in sate 2019 #AFCN 1Pentru textul recomandarii de carte respecta urmatoarea structura (vom considera aceste informatii obligatorii):

1. Titlul cartii, autorul, editura unde a fost publicata
2. Detalii generale (pe scurt) despre volum (Adica, raspunde la intrebarea `Despre ce este vorba in carte?`)
3. Spune ce ti-a placut tie la carte ( poate fi un personaj, actiunea, ilustratiile, etc.)
4.  De ce crezi tu ca ar trebui sa o citeasca si alti copii (ce ar putea invata ei din aceasta carte, ce ar putea afla nou si interesant, etc).

5. Un citat scurt ( maximum 5 randuri in word) din cartea pe care o recomanzi.
6. Trimite si o fotografie cu tine, un portret care iti place si pe care il vrei publicat in brosura 7 ARTE si pe blogul nostru.

Textele si fotografia se trimit pe adresa liviarosca at gmail.com

Un exemplu, dat de primul ambasador smART al lecturii, Andrei, gasesti aici: https://7arte.org/este-cool-sa-fii-cavaler-invata-cum-faci-asta-citind-povestile-lui-ethan-hawke-actorul-care-provine-dintr-o-veche-familie-de-soimari/

Iti multumim pentru generozitate,

Livia, de la 7 ARTE

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole recente

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare