Caută
Close this search box.

Antrenam creativitatea, gandirea productiva, dezvoltam stima de sine si crestem rezistenta la frustrare

Antrenam creativitatea, gandirea productiva, dezvoltam stima de sine si crestem rezistenta la frustrare 1

LIVIA LUCAN-ARJOCA, trainer

Pasiunea este mobilizatoare si energizeaza, este motorul cercetarii si inovatiei, transforma in lideri chiar si persoane timide, creeaza progres si face istorie in orice domeniu :). Iata de ce suntem datori fata de copiii nostri sa le cream premisele unei mentalitati a posibilitatilor multiple, in care pasiunea joaca rolul determinant.

La smARTkid completam educatia formala folosind metodele educatiei experientiale si prevenim in acest fel riscuri precum tocirea entuziasmului, a creativitatii si a bunului-simt. Fara aceste calitati, viata copiilor nostri nu poate fi completa si nici plina de sens.

La smARTkid antrenam creativitatea, gandirea productiva si apasam resorturile care ii motiveaza pe copii sa isi foloseasca si sa isi sporeasca inteligenta. Respectam fiecare copil in parte si ritmul lui propriu de dezvoltare. Ii ajutam doar atat cat este nevoie sa nu isi piarda placerea de a invata. Asa isi dezvolta stima de sine si rezistenta la frustrare. Doar in acest fel cresc discernamantul, increderea in sine si copiii isi dezvolta in mod natural o atitudine etica fata de tot ceea ce ii inconjoara.

Va astept cu drag, sa invatam impreuna cu smARTkid!

Livia Lucan-Arjoca

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole recente

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare