Caută
Close this search box.

Atelier smARTkid de lectură Tătănuș Pipăruș, câinele fantomă

Fă cunoştinţă cu Tătănuş Pipăruş, câinele fantomă care locuieşte la Starcros Hall, o reşedinţă veche de peste 900 de ani!

Cel mai tânăr dintre spiritele care bântuie Starcros Hall, Tătănuş Pipăruş este un prieten adevărat care îşi slujeşte cu iubire şi devotement stăpâna, chiar şi din postura de fantomă. Dragostea lui pentru familia Pipăruş este atât de puternică, încât nimic nu-i poate sta în cale!

La atelierul smARTkid “Tătănuş Pipăruş, câinele fantomă” vom socializa, vom stimula abilităţile de comunicare şi creativitatea în exprimare, vom exersa cititul şi ne vom îndrăgosti de lectură!
Vom citi în stil ştafetă, vom desena şi ne vom imagina scenarii pe care le vom expune tuturor, pornind de la primele trei capitole din carte.

Este recomandat ca cei mici sa vină la atelier volumul “Tătănuş Pipăruş”, deClaire Barker, Editura ALL.
Cartea este disponibilă aici: http://www.all.ro/carte/tatanu-piparu-cainele-fantoma.html, dar poate fi cumparată şi pe loc, din librăria Cărtureşti.

Atelierul este recomandat copiilor care știu să citească, cu vârste între 6 şi 10 ani, iar taxa pentru atelier este 35 lei.
Înscrierile se fac la ardesa: liviarosca@gmail.com şi sunt obligatorii pentru a ţine evidenţa participanţilor şi pentru a pregăti materialele necesare desfăşurării atelierului în condiţii optime.

Mesajul autoarei Claire Barker pentru copiii smART este aici:

https://www.facebook.com/atelieresmartkid/videos/1356461974375529/

Vă aşteptăm cu mare poftă de lectură!

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole recente

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare