LIVIA LUCAN-ARJOCA

smARTparent

Livia Lucan-ArjocaLivia este scriitor si jurnalist, blogger Adevarul.ro, formator acreditat si autor premiat de Uniunea Scriitorilor din Romania.

Abolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (Universitatea Bucuresti), Livia are o cariera de 10 ani in industria comunicarii si a scris sute de articole publicate in cele mai importante cotidiene si reviste nationale.

Innovation master la 7 ARTE, a creat conceptul smARTkid, primul proiect din portofoliul 7 ARTE. Livia se ocupa de conceptul, implementarea, promovarea, marketarea si vanzarea atelierelor. Este initiatorul si antrenorul de creativitate pentru atelierele de scriere creativa, storytellinglectura,  jurnalism si blogging.

Livia este smARTparent pentru Andrei (8 ani) si Alexandru (3 ani).

liviarosca@gmail.com sau livia@7arte.org

CLAUDIA GROZA

smARTparent

claudia groza

Claudia este doctor in biologie si profesor. A adunat deja 10 ani la catedra, dar pasiunea ei pentru educatie creste cu fiecare noua provocare. Iar atunci cand provocarile nu vin singure, le starneste. Asa a inceput sa scrie povesti pentru copii si au aparut, rand pe rand, “Povesti cu pilde pentru copiii isteti”, “Tobias, elefantelul colorat”, “Tolba cu povesti”, “Sanatate la indemana”, “Dorinte calatoare in trei povestioare”, “Bubu in lumea bebelusilor” si “Povesti cu ingeri”.

Puteti auzi o parte din povestile Claudiei la radio Itsy Bitsy in lectura actritei Cerasela Constantin, de la Teatrul Ion Creanga.

De ani buni, Claudia organizeaza si sustine lecturi publice si ateliere de scriere creativa pentru copii in diverse orase din tara: Braila, Buzau, Giurgiu, Valcea, Calarasi, Craiova.

Claudia este inventatorul conceptului “poveste personalizata”, iar la smARTkid este antrenorul de creativitate pentru atelierele de scriere creativa, lectura si storytelling.

Claudia este smARTparent pentru gemenii ANA si HORIA (1 an)

ANDREI ROSCA

smARTkid

AndreiAndrei are 8 ani si este un smARTkid tipic. Ii mentii atentia doar daca ai metode adaptate, daca il motivezi si ii rezolvi asteptarile.

El a inspirat conceptul smARTkid, este “esantionul” foarte exigent de testare a metodelor 7 ARTE si partenerul nostru in aventura atelierelor. Este foarte creativ, are spirit antreprenorial, idei valoroase si contribuie zilnic cu feedback si sugestii pentru imbunatatirea serviciilor pe care le oferim la 7 ARTE.

Andrei este full-time consultant smARTkid pentru intregul portofoliul de produse marca 7 ARTE si fratele lui Alexandru (3 ani).