Asociaţia 7 ARTE este o organizaţie non-profit infiinţată în august 2015.

De atunci promovăm cultura, mai ales în rândul copiilor şi adolescenţilor.

Aşa s-a născut smARTkid, un program amplu al Asociaţie 7 ARTE, care înseamnă implementarea unor proiecte de educaţie experienţială şi de educaţie prin cultură. Prin smARTkid, 7 ARTE organizează ateliere creative, educative şi recreative pentru copii şi tineri, în marea lor majoritate GRATUITE, sau cu un preţ simbolic.

Prin proiectele noastre oferim copiilor accesul la cultură şi la educaţia non-formală, în completarea educaţiei formale, pe care nu o înlocuim.

Unul dintre proiectele cu vizibilitate mare implementat de 7 ARTE este ’10 scriitori contemporani citesc pentru smARTkid’, adresat preşcolarilor şi şcolarilor mici. În cadrul proiectului, 10 scriitori contemporani citesc copiilor în deschidrea atelierelor de lectură coordonate de trainerii 7 ARTE.

Atelierele sunt GRATUITE, iar ediţiile 2017 si 2018 au fost co-finanţate de Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN) în urma unui concurs de proiecte pe care Asociaţia 7 ARTE l-a câştigat. Atelierele s-au tinut pentru publicul din Bucuresti si pentru copiii din Sos Satele Copiilor.

Click pe link si citeşte raportul de activitate al Asociaţiei 7 ARTE pe anul trecut :). Raport de activitate 7 ARTE anul 2017

Dacă doreşti să ne fii partener în proiectele pe care le organizam, te rugam să ne scrii: liviarosca at gmail.com.